MRAZEM SUŠENÉ OVOCE

 

Crunchy Snack lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce si zachovává barvu, chuť, aroma, minerály, vitamíny a téměř stejnou velikost jako čerstvé ovoce. Vše začíná výběrem kvalitního ovoce. K výrobě 1 kg lyofilizovaného ovoce je třeba zpracovat 7-10 kg čerstvého ovoce. To je nakrájeno na požadovaný tvar a je prudce zmraženo na teplotu až -18 °C.

Díky tomu se zachová přirozená struktura. Poté se ovoce umístí do sušárny, ve které je udržován nízký tlak (610 Pa). Voda tak ze zmraženého ovoce sublimuje, přechází z pevné fáze (ledu) přímo do fáze plynné (vodní páry). Po 10-14-ti hodinách sušení je ze zmraženého ovoce všechna voda vysublimována a dále ovoce putuje ke kontrole a následně k zabalení.

Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu Crunchy Snack. 

 FRED

DOPORUČUJEME

Crunchy Snack je ideální složkou do müsli, kaší, jogurtů, sorbetů, a smoothies. Dále se konzumuje přímo jako křupavý snack výrazné ovocné chuti. Výborné využití má i pro kulinářské speciality, cukrářství a pečení. Pro jeho křupavost, vůni a chuť si jej oblíbí také Vaše děti.             

oboce

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení